Yritysasiakas

Voit myös soittaa

Timo Mäkinen0500 651 533
Sami Siitari050 496 5749

Vaihtomatot ja huoltopalvelu

Toimitamme monipuoliset mattoratkaisut vaativiinkin kohteisiin.

Meiltä voit hankkia kohteeseen räätälöidyn vaihtomaton haluamillasi mitoilla. Voit myös halutessasi vuokrata matot ja solmia kanssamme huoltosopimuksen. Edustamme laadukkaita Coral-mattoja. Matot varastoivat huomattavan määrän likaa, joka tarkoittaa harvempia huoltovälejä. Tämä näkyy säästöinä kiinteistösi ylläpitokustannuksissa.

Huolehdimme mattojen kunnosta ja puhtaudesta säännöllisillä puhdistuksilla, jotka aikataulutetaan kulutuksen, vuodenajan ja erilaisten likatyyppien mukaan. Pesut suoritamme omalla matonpesukoneellamme ekologisesti. Matoilla ei ole minimivaihtoaikaa, huoltoväli sovitaan asiakkaan kanssa tarpeen mukaan ja huollon ajaksi jätämme sijaismatot.

Kartoitamme kohteeseen sopivat mattoratkaisut paikan päällä huomioiden tilan vaativuuden ja ympäristön olosuhteet. Yksilölliset tekstiilimatot kestävät käyttöä ja kulutusta vuosia. Tehokkaat lian kerääjät säästävät lattiapinnoitteita kulumiselta sekä helpottavat siivousta pysäyttämällä lian tehokkaasti ovensuuhun. Ympärikantatut matot pysyvät hyvin paikallaan ja näin ehkäisevät kompastumisia sekä liukastumisia.

Kartoituskäyntimme on maksuton.

Vaihtomatto omaksi tai vuokralle

Omistusmatto on erinomainen vaihtoehto, kun mattojen tarve on pysyvä. Tämä vaihtoehto on kustannustehokkain ratkaisu, kun tiedät, että matoille on tarve +5 vuotta hankinnasta. Valkoimissamme on erilaisia likaa kerääviä tekstiilimattoja, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin kohteisiin. Omistusmaton ikä on kulutuksesta riippuen 7-20 vuotta. Pesujen tarve räätälöidään tarpeen mukaan.

Vuokramatto on erinomainen valinta, kun alkuinvestointi halutaan pitää mahdollisimman pienenä. Meiltä saa tarvittavan määrän vaihtomattoja viikkohinnoitelulla, joka perustuu huoltokertojen ja mattoneliöiden määrään. Vuokramatot ovat paikkasidonnaisia, joten saat koteeseesi aina juuri sille parhaiten sopivan lianestäjän.

Edustamme laadukkaita Coral-mattoja

Myymme ja vuokraamme korkealuokkaisia Coral-mattoja, joiden ainutlaatuinen rakenne sitoo lian ja veden maton sisälle. Syväpuhdistuksen avulla mattojen toiminta ja ulkonäkö palautuu uudenveroisiksi.

Mallistostamme löytyy sopiva ratkaisu monlaisiin liantorjunta tarpeisiin. Matot täyttävät vahvat paloturvallisuusnormait ja ovat valmistettu ympäristöystävällisestä kierrätysmateriaalista. Mattojen liukumattomuuden estää suurta pitoa tarjoava turvapohja.

Voit myös soittaa

Timo Mäkinen0500 651 533
Sami Siitari050 496 5749